Juma 101

Home  /  Blog  /  Juma 101


Juma se rodila iz duugoo pacane ideje o kreativnom obrtu za graficke usluge s naglaskom na personalizaciju proizvoda, a cijela prica je ispecena, poboljsana i realizirana 1.12.2014. godine na nasu veliku srecu, a nadamo se i vasu!

Juma nije obican printeraj gdje cete isprintati seminar ili letke, Juma je printeraj gdje cete isprintati svoje uspomene, personalizirati poklone i izraziti svoju kreativnost na korisnom proizvodu koji ce vam uljepsavati dom i dan.

Sto uopce znaci personalizacija?

Personalizacija znaci da se dizajn proizvoda prilagodava vama osobno i da mozete utjecati na finalni izgled proizvoda dizajnom i otiskom po narudzbi. Dakle, krajnji izgled zeljenog proizvoda -dekoraciju- mozete u potpunosti prilagoditi sebi, svom ukusu, svom prostoru, svojim zeljama i interesima ili pak osobnosti prijatelja kojem cete odredeni predmet pokloniti.

Od personalizirane cestitke ili etikete za domaci pekmez, preko platnenih torbi i jastucica do podmetaca i salica… granica palete proizvoda je samo vasa masta! Svakim danom i svakom narudzbom sirimo paletu proizvoda za personalizaciju te ce novo dostupni proizvodi biti redovito objavljivani na ovoj web stranici. Ukoliko biste htjeli personalizirati neki proizvod koji nemamo u ponudi, slobodno posaljite upit ili sugestiju na mail jer upravo na temelju Vasih zahtjeva Juma lansira nove proizvode.

Sve proizvode iz nase ponude mozete personalizirati vasim Instagram, Facebook ili neobjavljenim fotografijama; crtezom vaseg klinca; najdrazim citatom; vasim dizajnom; nasim dizajnom prema vasim zeljama… mogucnosti su neogranicene… 

Bez obzira izaberete li salicu ili kalendar ili nesto sasvim drugacije u Jumi cete dobiti unikatni predmet visoke kvalitete i osobnog karaktera koji ce vas ili dragu osobu usrecivati svaki dan!

Juma je kreativni servis koji daje novu dimenziju tisku i grafickom dizajnu te vam time omogucuje da imate bas onakve proizvode kakve ste zamislili. Tu smo da potaknemo vasu kreativnost i da uz pomoc nase realizirate konacni proizvod!

Slobodno udite i pronjuskajte, nasa vrata su napokon otvorena!


 

With love, 

logo72

h

 

 

face  inst

 

 

On April 27, 2015, Posted by , In Blog,Rijec urednika :), By ,,,,,,,,, , With Comments Off on Juma 101
Comments are closed.