O Jumi

Home  /  O Jumi

Juma je mali obrt s velikim mogucnostima, pogonjen snovima, idejama i znanjem jedne male graficarke s velikim planovima. No, Juma nije samo jedna mala graficarka, Juma je pogon kreativnih ljudi koji zele personalizirane proizvode i kreativaca koji omogucuju njihovu izradu.

Iza imena Juma se krije koncept koji na jednom mjestu nudi servis za personalizaciju proizvoda, shop s artiklima designbyJuma i platformu za predstavljanje dizajnera i drugih likovnih umjetnika, nudeci njihov dizajn na korisnim proizvodima.

Servis za personalizaciju vam omogucuje da sudjelujete u dizajniranju proizvoda koji želite kupiti, odnosno da izrazite svoju kreativnost na korisnom proizvodu koji ce vam uljepsavati dom i dan. Predmete iz nase ponude mozete personalizirati npr. crtezima, izrekama, posvetama i porukama, instagram fotografijama, inicijalima ili imenima. Ukoliko nemate svoj dizajn, ali imate ideje i zelje, mozete naruciti Juma custom dizajn. Ako vam fali inspiracije za vlastitu kreaciju, zavirite u nas designbyJuma shop proizvoda s grafickim rjesenjima dostupnim iskljucivo u Jumi.

Tehnicki Juma podaci:

zanimanje: graficka tehnologija h umijece: graficki dizajn h strast: dizajn interijera

Juma misija: spojiti sve gore navedeno i izradivati personalne, lijepe i korisne proizvode koji ce vas razveseliti i uciniti vas dom posebnim