Osvoji majicu

Home  /  Blog  /  Osvoji majicu

Tko zeli poklon?! U petak (5.2.2016.) u 8 ujutro krece brzinska nagradna igra na Juma Facebook stranici, a nagrada je majica kratkih rukava s natpisom. Da bi osvojili majicu (musku ili zensku) s porukom po vasem izboru posjetite Juma Facebook page i nadite post s ovom slikom:

Free_t-shirt_mockupU komentar ispod slike napisite koju poruku zelite na majici i to je to. Budite kreativni!

Slucajnog dobitnika cu objaviti u ponedjeljak 8.2.2016., a odabrati cu ga putem random.org servisa. 

Opis nagrade i uvjeti sudjelovanja:                                                                                                                               Dobitnik moze biti samo jedna (1) punoljetna osoba s prebivalistem u Hrvatskoj, koja u komentar ispod promo slike napise natpis koji zeli na majici. Nagrada je 1 majica kratkih rukava s termootiskom natpisa kojeg je dobitnik naveo u komentaru. Maximalna velicina otiska je 30x30cm. Dizajn natpisa moze biti vec postojeci i dizajniran od dobitnika ili Juma u suradnji s dobitnikom radi novi dizajn. Dobitnik bira izmedu muske i zenske majice. Muska majica je klasicna 100% pamucna, tamno plava, kratkih rukava u zeljenom broju, dok je zenska majica uskog kroja, sastava 95% pamuk 5% elastin, svijetlo plava, kratkih rukava u zeljenom broju. Otisak na muskoj majici je u bijeloj boji, dok je otisak na zenskoj majici u crnoj boji.

Svaka osoba ima pravo na 2 sudjelovanja u nagradnoj igri, a na majici ce biti otisnut samo dobitni komentar. Nagrada se ne moze zamijeniti niti se moze zahtijevati njezina novcana protuvrijednost. S obzirom da poslovni korisnici Facebook-a ne mogu slati inicijalne poruke, na dobitniku je odgovornost pracenja objave dobitnika te javljanja u inbox Jume u roku 10 dana od proglasenja. Ako dobitnik ne ispunjava trazene uvjete ili ne preuzme nagradu u roku od 30 dana od datuma objave dobitnika ili ne dostavi potrebne podatke, smatrat ce se da ne zeli primiti nagradu te se time Juma osloboda svih obveza prema dobitniku temeljem ove nagradne igre. Facebook ne odgovara za provodenje igre, kao ni za moguce probleme vezane uz nju (a problema ionako nece biti).

Link na page: https://www.facebook.com/jumagraphics

A kad ste vec tamo kliknite i Like 😉

Sretno!

 

Martina


h

 

 

face  inst

On February 4, 2016, Posted by , In Blog,Rijec urednika :), By ,,,, , With Comments Off on Osvoji majicu
Comments are closed.