Zidne naljepnice

Home  /  Blog  /  Zidne naljepnice

Izgleda da ste jedva cekali snizenje naljepnica 😀 sto je meni jako drago jer su zidne naljepnice definitivno najprakticniji nacin ukrasavanja zidova.

Zasto? Jer nema busenja, ostecenja zidova, a ni skupljanja prasine na okvirima! Uz to, nekako mi se cini da je vjesanje slike na zid trajna odluka, dok naljepnicu mozete skinuti kad god pozelite. Nemojte misliti da to znaci da nisu kvalitetne, upravo suprotno! Proizvodac garantira postojanost ljepila i do 9 godina! A s obzirom da je naljepnica od savitljivog, tankog PVC vrijeme joj ne moze nista 😉 cak ni kisa, sto znaci da se mogu koristiti i na otvorenom.

promonaljepnice

Znate li da osim motiva birate i dimenziju? Da, da, Juma naljepnice se u potpunosti personaliziraju upravo za vas prostor. Dakle dizajn, velicina i boja prema vasim zeljama i potrebama. U katalogu su izrazene cijene za najcesce trazene dimenzije naljepnica po mjeri. Ako vama treba neka druga velicina, zvrcnite ili posaljite mjere i kratki opis ideje na mail i ocekujte ponudu u roku od sat vremena.

 

Veselim se vasim narudzbama,

Martina

 

h

 

 

face  inst

 

 

 

On October 28, 2015, Posted by , In Blog, By ,,, , With Comments Off on Zidne naljepnice
Comments are closed.